Frossen skulder

Jeg havde, for snart et år siden, en klient med en frossen -skulder. Det var ikke meget han kunne bevæge den, da han kom. Vi havde en aftale om at han skulle have en kombi behandling. Det vil sige både med akupunktur og Laserbehandling.

Vi taler lidt om hvor meget han kan bevæge sin frosne-skulder, det vil sige, at jeg ville se, hvor meget han kunne bevæge armen inden jeg startede behandlingen. Jeg startede med at sætte nåle i ham, og da de er kommet på plads starter jeg Giga-laseren. Da der er gået 15 min. flytter jeg Giga-laseren og beder ham om at bevæge sin arm. Han starter med at bevæge den lidt, og da det  íkke gør ondt, løfter han den lidt mere, og derefter lidt mere, for tilsidst at løfte den helt. Jeg kan se forundringen i hans ansigt, for kan det nu være rigtigt at han kan bevæge armen, uden at den gør ondt ??? Det var det…. Jeg har ikke set ham siden.

Har du også en frossen skulder/kold skulder ? Så skynd dig at ring…. det kan være at du også er en af de heldige, hvor du kun skal have en behandling….

Jo før du ringer, jo bedre  🙂

RING 31229464