Endnu en skøn dag.

Endnu en klient er gået og jeg sidder og storsmiler….

Klienten der lige er gået, havde problemer med sin Iskias. Hun har de smerter der hører under betegnelsen iskiassmerter.  Hun har gået næsten 4 mdr med smerterBilledresultat for gratis billeder af iskiasnerven ned i benet. Hun havde lavet nogle øvelser, men synes alligevel ikke at det var blevet bedre og så var hun “faldet” over min reklame. Hun fortæller, at hun kunne jo lige så godt give det en chance for tænk, hvis det blev bedre. Kan jo kun give hende ret, nogle gange må man prøve noget nyt.

Jeg beder hende om at sætte sig op på briksen, så hun sidder godt for hun  skal jo sidde der et godt stykke tid. Jeg forhører mig om hun har prøvet akupunktur før, hun svarer at det har hun ikke. Jeg viser hende nålene og fortæller, at når jeg finder det rigtige punkt, gør det ondt, men det er heldigvis kun sekunder det drejer sig om så det er hurtig overstået. Jeg får sat nålene i hende og vi sidder så og sludrer om løst og fast de næste 20 min.

Da tiden er gået, fjerner jeg nålene og beder hende om at hoppe ned af briksen. Jeg er spændt på om hun kan mærke en forskel. Hun går frem og tilbage på mit gulv, og så smiler hun. Jo der er en bedring, den er ikke helt væk, men det føles meget bedre. Vi aftaler derfor en ny tid om nogle dage.