behandling af knæ

Gigalaser

Gigalaser er verdens største laser og hvis du spørger mig er det også den bedste  🙂

Jeg undrer mig tit over, hvorfor folk går med deres skader i længere tid end nødvendigt. Er det fordi de ikke kender til Gigalaserens fantastiske resultater ? eller er det fordi at folk i det hele taget vender sig til smerte og ubehag ? Vender sig til at det skal gøre ondt og bare lære at leve med det ?  Jeg synes, det er helt utroligt hvad folk går med at smerter og en ting er, hvor LÆNGE der bliver gået med smerter.

Gigalaser er beregnet til behandling af større områder af kroppen, som f.eks. ryg, nakke, hofte eller ben. Den kan justeres og tilpasses til de forskellige behov, som f.eks knæ, arm, skulder og ansigt. Gigalaser har 36 laserdioder til behandling i dybden, og udover det er den også forsynet med rødt og blåt lys. Det røde lys stimulerer microcirkulationen i hudoverfladen, og det blålys virker bakteriehæmmende på hudoverfladen.

Du kan med fordel få behandlinger til følgende områder

  • Gigtsmerter
  • Tennisalbue
  • Muskelsmerter
  • Sårheling
  • Sportsskader

Jo før du kommer igang jo hurtigere er du tilbage i top form igen.

Det er jo ikke en tryllemaskine, derfor afsæt tid til at komme 2-3 gange om ugen og regn med 10 gange.