Akupunktur

AcuNova akupunktur er et vestligt akupunktur system, som er udviklet af John Boel fra Aulum.
Det er anerkendt verden over og der er allerede mange hundredetusinder der er blevet behandlet med AcuNova.
For mere information om Akunova kan det findes på www.ModerneAkupunktur.dk.
Akupunktursystemet anvendes til behandling af en lang række af lidelser, hvor det danske sundhedvæsen allerede har givet op. Det er specielt effektivt til behandling af alle former for smerter samt til behandling af alvorlige øjensygdomme. AcuNova hjælper imellem 75-80% af alle klienter.

Hvordan virker AcuNova

Hvor det traditionelle kinesiske akupunktur behandler via meridianbaner virker AcuNova vha.nervesystemet, som påvirkes ved hjælp af ledene i kroppen.  Rundt omkring leddene er der specielle reflekspunkter som bliver aktiveret ved hjælp af nåle. Nålene signalerer til hjernen via nervebanerne, som gør at forskellige hormonstoffer påbegynder en “reparation” af problemet.

Hvor mange behandlinger

Som regel kan der allerede mærkes resultater efter første besøg. Der skal regnes med 5 behandlinger som gives 5 dage i træk, for at problemet bliver løst, Nogle kroniske tilstande f.eks fibromyalgi kræver 10 behandlinger.
Under behandlingerne kan der godt forekomme gode og dårlige dage. I nogle tilfælde kræver det efterbehandling i ugerne efter.

AcuNova til øjensygdomme

Øjenbehandlinger som AMD skal behandles 2 gange dagligt over 2 uger.  Derefter skal der regnes med opfølgende behandling afhænging af resultatet.

 

AcuNova, akupunktur, smertebehandling

Smertebehandling med AcuNova

Acupunktur kan hjælpe på de fleste sygdomme. Der skal beregnes tid, hvis problemet skal løses. Der skal ofte gives behandlinger 5 dage i træk. Hvis det viser sig at behandlingen hjælper problemet allerede ved første besøg, er det en god ide at aftale en tid ugen efter, da det er godt med en efterfølgende behandling eller 2 i ugerne efter.