CND Shellac

CND Shellac negleSmukke negle i 14 dage + med CND shellac

Jeg kender det – du kender det…..

Hvis du siger NEJ – så er du en af de få !!!

Det er svært at sidde stille imens neglelakken skal tørrre, der sker altid et eller andet, tlf ringer…. toiletbesøg….. det er sent og man skal til at gå iseng og regner med at lakken er tør nok….SUK …….når man vågner igen, er der dynemærker på lakken, knap ødelæggelser fra bukserne eller lige et hår der sidder på overfladen. Trods det, at man lige har købt den dyre lak, der tørrer hurtigt. Efter CND Shellac er det fortid, du vil fra nu af have smukke glansfulde negle i 14 dage +.

På klinikken får du under og over lak samt 2 lag farvet lak, hvor alle lag bliver hærdet i UV-lys. Farverne der bliver brugt er hypo-allergeniske – ingen toluene eller dibuthyl phthalater og formaldehyd.

Du kan lige nu vælge imellem 48 skønne forskellige farver.Der er alt fra de helt gennemsigtige farver til de mørke røde eller blåsorte farver.

Når du forlader klinikken “Sundhed og Skønhed” igen går du med de flottleste og glasfulde negle, og uden chance for at ødelægge dem, når du lukker bukserne efter toiletbesøg eller du kaster dig over havearbejdet. Shellac er et teknologisk gennembrud,

Lige så nemt, som det er at få CND shellac på neglene ligeså nemt er det at få det fjernet igen. Der skal ikke slibes eller files på neglene, de bliver svøbt ind i CND Shellac remover wraps og imens du læser et artikel i ugebladet, bliver lakken opløst igen, det tager 10-15 min.

Priser

Shellac Basis farve samt mini manicure

350 kr.
Aftagning ifm. ny Shellac
95 kr.
Shellac aftagning uden ny pålægning af lak
125 kr.