Huden

Huden

Hudoverfladen er 1,5- 2 cm2, det er  derfor kroppens største organ. Den er vores beskyttende kappe, mod påvirkninger udefra som varme,kulde,stråling eller bakterieangreb. Da huden har mange forskellige funktioner, kan der desværre også forekomme mange forskellige sygdomme.

På huden findes mere end 100 forskellige bakteriearter og en del forskning tyder på at flertallet af disse bakterier er gavnlige og øger sandsynligheden for at parasitangreb afværges. Hudens farve bestemmes af hvor meget melanin din hud indholder, så jo mere melanin din hud indeholder jo mørkere er din hud. Melanin er også det stof som beskytter os mod solens ultraviolette stråler.

Sygdomme

I teenagererne stifter de fleste bekendskab med bumser og uren hud. Senere i livet eller allerede i barneårerne er der nogen der stifter bekendskab med  f.eks udslet og eksem, andre får autoimmune sygdomme som psoriasis. Nogen får lavet skadet på huden,så der opstår sår, andre bliver opereret så der kommer et operationssår.

Hvad end dit problem er, er der stor sansynlighed for at laserbehandling kan hjælpe, da det har en utrolig effekt.  Ved at du beslutter dig at tage laser på ar efter en operation, gør det at aret heler hurtigere og pænere op. Hvis det er et gammelt ar, hvor der er en masse arvæv, kan laser hjælpe med at blødgøre arret og gøre det mere smidigt.

Behandlinger

Det er forskelligt hvor mange behandlinger der skal til, det er meget afhængighed af hvad problemet er om det f.eks er et brandsår, forkølelsessår, eksem eller acne. Men ring gerne for en uforpligtende samtale.