Knæ, nakke og skuldersmerter

Knæ, nakke og skuldersmerter

Ens for knæ, nakke og skuldersmerter er, at symptomerne ofte begrænser en, og fører til funktionsnedsættelse. Det vil sige, at man kan ikke foretage sig de samme ting i dagligdagen som man plejer, uden at tage smertestillende medicin.
Der kan også være tale om kroniske tilstande, hvor man tidligere har fået foretaget blokader eller kiruriske indgreb.

Nakke og skuldersmerter

Ny Forskning

Den nyeste forskning viser, at Low level laser terapi (LLLT) er utolig effektiv når det drejer sig om nakke og skuldersmerter samt senebeskadigelser og betændelser.
Jeg har den bedste og mest effektive laser der findes og, endnu bedre, den er dansk produceret.

Hvis du har symptomer på knæ, nakke og skuldersmerter, så ring på 31229464 og få en uforpligtende samtale.
Jeg er sikker på at jeg kan hjælpe dig, så du kan slippe af med smerterne.

 

Udtalelser fra mine klienter:

“jeg har fået behandling for nervesmerter og for spændinger i øvre ryg, spændingerne er væk og de værste nervesmerter  er også væk, en smertefri, alternativ og afslappende behandling med laser er klart at anbefale og i dejlige omgivelser, som også virker beroligende og en god behandler som gør det rart og trýgt, har endda fået bugt med en skavank i mit knæ og nogle sår på min ryg, helt uden at det var det som skulle behandles.”

” En dejlig healende weekend med min veninde og hendes laser pind. Var så forpint! Ømme skulder og nakke, indtil Diana tog sin laser frem… Hold da kxxx, hvor det gør en forskel! TAK Diana Ehlers”