Smerter

Smerter

Smerter er kroppens alarmberedskab. Kroppen fortæller at vi har gjort noget forkert og at den trænger til hvile. Det er ikke altid vi lytter til kroppen, vi forsætter derud af, uden hensyntagen til hvad kroppen prøver at fortælle.

Vi tænker alle, det går nok over, og forsætter i samme spor. nogen gange stopper vi først når vi er så hæmmet af smerter at vi bliver begrænset i vores livskvalitet. Det er først der vi vågner og tænker….. hvad skal jeg gøre for at slippe af med mine smerter ? Det nemmeste er at tage smertestillende, for det hjælper jo nu og her…. desværre slører vi bare kroppens signaler og forsætter i samme spor.

Forskellige former for smerter

Smerter kan være jagende, brændende,stikkende, konstante eller komme og gå afhængig af hvad det er vi byder kroppen. Nogen smerter forsvinder igen og nogen forbliver for altid. Om det er gigt, lændesmerter, sportsskader eller dårligt blodomløb der giver smerterne er meget forskelligt, men Giga laseren er fantastisk til smertebehandling. Bare efter en enkelt gang vil du kunne mærke forskellen.

Behandlinger

Giga-laseren reducerer akutte skader markant iforhold til hvor lang tid det normalt tage at ophele. Det tager som regel 2-4 uger for muskelvæv, 3-8 uger for knogler og 3-18 mdr for sener, at hele op.

Ved akutte skader som forstuvninger,  er det en fordel at komme 2 gange om dagen, for en hurtigere ophelling. Når du beslutter dig for at prøve med laserbehandling, skal du afsætte tid i din kalender. Du skal regne med at der SKAL 10 behandlinger til. Du kan selvfølgelig komme færre gange, hvis det viser sig at problemet er væk før, men der skal afsættes tid i kalenderen og gerne 2-3 gange om ugen.

Smertebehandling

Her sidder min moster på 82 år. Hun har smerter i anklerne og fødderne pga dårligt blodomløb. De hæver og gør at hun får ondt, når hun går. Hun sætter sig glad og gerne i min stol og får en tur med Giga-laseren, når hun er på besøg, for som hun siger “det hjælper” .