Succeshistorier

Succeshistorier

[wprevpro_usetemplate tid=’1′]

Et lille skriv fra en af mine klienter med eksem:

image

 

Den 08-04-2016

Jeg har haft kronisk kløende eksem på fingre og håndflader i mere end fire år. Jeg er i dag multiallergisk og tilkendt en arbejdsskadeserstatning med 20 % méngrad pga. latexallergi.
I de sidste fire år har jeg gået til behandling på Gentofte Hospital og prøvet seks forskellige medicinske præparater for at nedsætte mit immunforsvar. Desværre uden det ønskede resultat og jeg er kun blevet syg af bivirkningerne fra den stærke medicin. Mit liv var indtil december 2015 ændret pga. smerter og åbne revner i mine hænder fyldte 100 % inden i hovedet på mig og påvirkede alt i min hverdag.
Jeg smurte forskellige cremer på mange gange dagligt og brugte også hormoncremer som ”Dermovat, Elocon og Ovison.” Mine hænder var dækket med blærer, åbne revner og håndfladerne var ildrøde, mens huden skinnende unaturligt.
Ved en tilfældighed mødte jeg Diana, der arbejder med laserterapi. Diana fortalte mig om muligheden for at komme min kløende eksem til livs.
”Hvorfor ikke og hvad skade kan det gøre” – jeg var i hvert fald parat til at prøve noget nyt.

Selve behandlingen

Diana benyttede en slags ”lommelygte,” hvor varmen fra laseren føltes rar på mine altid brandvarme og ildrøde hænder. Diana fortalte, at lyset fra laseren hjælp cellerne, så de svækkede celler blev udskiftet med nye og at de nye celler fik et skub med på vejen.
Fra første behandling forsvandt min konstante kløen og jeg kom igen til at sove roligt om natten og uden handsker.
Jeg blev efter de første behandlinger opmærksom på, at jeg kunne mærke mine håndflader arbejde inde under huden og se det langsomt gik fremad.
Jeg har i dag fået 15 behandlinger og kan stadig blive rædselsslagen for jeg igen skal opleve det handicap, det er – ikke at kunne bruge sine hænder.
Så de sidste to behandlinger jeg har fået har været forbyggende for det føles skønt efter en behandling hos Diana.
Af hjertet tak til Diana. Nu kan jeg igen kan bruge mine hænder.
Hilsen Charlotte Scharling

Hjemmebesøg

Når jeg er på hjemmebesøg hos Elise for anden behandling end smerter, har hun indimellem har meget ondt i benene. Jeg giver hende laser på punterne, hvor hun har ondt, når jeg nu er der alligevel- og når jeg gør det kan hun finde på at sige “jeg tror den helbreder”,  hun har ihvertfald ikke ondt bagefter.

 

Rikke Christensen juli 2016

Jeg har fået behandling for nerve smerter og for spændinger i øvre ryg, spændingerne er væk og de værste nerve smerter er også væk 🙂 en smertefri, alternativ og afslappende behandling med laser er klart at anbefale og i dejlige omgivelser som også virker beroligende og en god behandler som gør det ekstra rart og trygt 🙂 har endda også fået bugt med en skavank i mit knæ og nogen sår på min ryg helt uden at det var det som skulle behandles 🙂

Flemming Larsen marts 2016

Har fået behandlinger på mit knæ for slidgigt og det har forøget mit velvære specielt når jeg går en runde golf. Før havde jeg store smerter efter runden, nu kan jeg spille flere dage efterfølgende uden nogen gener. Stor tak til Diana

Aase Larsen august 2016

Det er fantastisk, hvad laserbehandlinger kan gøre ved så krogede fingre, før behandlinger kæmpede jeg med at få fat i f.eks. sy- og knappenåle, der lå på bordet, det gør jeg ikke mere, selvom der er gået ca 5 mdr. efter sidste behandling.

Bente Jakobssen  September 2016

Ja jeg ved det hjælper, op til flere sår på benet , tog i 2014/15 over et år før det blev lægt, hade sygeplejerske 2-3 gange om ugen, og smerterne var godt nok slemme. Så fik jeg kontakt Diana som hade oprettet en laser klinik 3 gange om ugen gik jeg den første mdr. Næste mdr. 2 gange om ugen, og så var det lægt , uden det hade gjort ondt , og benet var så flot, tænk på 2 mdr, mod 12 mdr, i 2015. Så skulle jeg få sår igen, så ved jeg hvor jeg skal gå, så nu har jeg en bekrymning

Toni Renaberg Juli 2016

Tak Diana – mega hjælp til mine fødder. I år “tør” jeg have sandaler på. Sara Olsen som har leddegigt har opnået lindrende effekt på begge sine knæ efter behandling i går og idag. Hævelsen har lagt sig og hun har ikke behov for smertestillende medisin idag. Selvfølgelig helbredes vi ikke for vores lidelser idet det er autoimmunt. Men opnår symptomlindring. Tak Diana Ehlers at du havde tid til Sara Olsen

Dorte Ryge Petersen Juli 2016

En dejlig og healende weekend med min veninde og hendes laser pind. Var så forpint! Ømme skulder og nakke, indtil Diana tog sin laser frem… Hold da kxxx, hvor det gør en forskel! TAK Diana Ehlers

Elisabeth på 71 år August 2017

Kære Diana

Det er første gang i mange måneder jeg ikke har ondt i lænden, når
jeg vågner. Utroligt, det ser ud til at virke. Da du sagde ‘
betændelse’ tænkte jeg, ja, det virker som en gammel ‘ irritation’.
Jeg kommer på Torsdag kl 16.00, men måske hvis det fortsætter så
godt, må vi lige tale om intervallerne, ikke. mange Hilsner Elisabeth

Må lige tilføje til ovenstående at Elisabeth kom torsdag kl 16.00 og fordi hun var her, fik hun en tur mere i laseren, men hun havde ikke haft ondt siden hun var der første gang. 🙂 og her kommer så endnu en mail fra Elisabeth:

Kære Diana

jeg er så glad for din ene behandling  med laserlys – terapi!

Kan næsten ikke forstå,at det nu er helt ‘ forbi’ med at

gøre ondt i lænden  selv om jeg med mit arbejde jo er nødt til

fortsat at sidde en del stille. Inden din behandling havde

jeg været til alverdens ting gennem to år. Det virkede kun

en dags tid, så kom det igen, ( nu er der gået en måned.)

Det strejfede mig ikke, at det kunne være  en inflammation.

Åbenbart er laserlys- terapi utroligt effektivt

for det. Godt det findes. Held og lykke med din klinik.

Elisabeth Rygård, filminstruktør og forfatter.