Hvad gør laserterapi

Laser er koncentreret lysenergi. Det lys som laser udsender er anderledes end det vi kender fra  lyset i loftet.  Ved laserterapi trænger energien dybt ind i vævet, ind i hver enkelt celle, hvorved der sættes acceleration i den naturlige helingsproces.

 

Laserterapi

Laserbehandling er behagelig terapi. Der kan ved første behandling godt forekomme noget murren,varme og efterfølgende smerte. Dette går over igen og allerede ved næste laserbehandling, er der somregel kun snurren og varme, hvis der overhovedet er noget at mærke. I nogen tilfælde kan man mærke punkter andre steder i kroppen, der bliver berørt når man får laserterapi, det kan f.eks føles som en prikken i fingerne, hvis man får laserbehandling på skulderen, men der er også nogen der ikke mærker noget overhovedet.

 

Giga laser og power laser.

I min klinik har jeg både power og Giga-laser. Power-laser er en håndholdt laser med 3 dioder, som kan tages med ud af klinikken hvis det er nødvendigt, Ud over power laser har jeg  Giga-laseren som  er verdens største laser. Giga-laseren har 36 dioder som kører på en gang, når du kommer til behandling. Den kan indtilles til flere funktioner, blandt andet det blå lys som dømper inflammation og det røde lys kan bruges til overfladebehandling.

 

Smertebehandling

Laserbehandling er en fantastisk måde at reducere smerter i muskler og led. Behandlingen er behagelig og allerede efter de første behandlinger kan der mærkes en klar bedring. Laserbehandling tilfører energi til kroppens celler, laserlyset trænger dybt ind i vævet og hjælper kroppen med den naturlige heling. Laseren buster kroppens celler så cellernes energi niveau ryger i top. Virkningen er udelukkende positiv og stimulerende på kroppens reperationsmekanismer.

Lasebehandling

Laserbehandling hos Sundhed & Skønhed – klinikken i Brønshøj

 

 

Akutteskader

Laserterapi er fantastisk til akutte skader, som forstuvning og seneskader. Ved forstuvning kan helingstiden reduceres med op til 75%, dvs at en forstuvning kan tage 6-8 dage istedet for op til flere uger. Jeg oplever ofte at kunder der kommer humpende med krykker hertil – går herfra uden. 

 

Seneskader heler op på 3-4 uger, hvor det normalt tager op til 11 mdr. 

Hud

Da huden er det største organ vi har, betyder det derfor også, at den er udsat for mange påvirkninger, både indefra og udefra. Derfor findes der jo desværre også mange udfordringer i forbindelse med huden. Det kan være f.eks. sår, eksem virus- og bakterieangreb som er nogle af de påvirkninger, hvor laserterapi  har god indvirkning. Operationssår og ar har også stor glæde af laserterapi. Operationssåret heler hurtigere og pænere, og arvæv kan blive mere smidige og elastiske.